Dessa funktioner borde varje robotdammsugare ha

smarta funktioner för robotdammsugare

En robotdammsugare underlättar arbetet och gör hushållningen snabb och bekväm för många människor. Men den du väljer kan avgöra vilken typ av upplevelse du får. Funktionerna hos maskinen du ska köpa ska därför utvärderas och relateras till de behov och förväntningar du har om du alls ska kunna njuta av din maskin.

Bekvämlighetsfunktioner som varje bra robotdammsugare bör ha

Trådlös teknik

Fjärrkontroll är en av de bekvämaste funktionerna som maskinen kan ha. Detta beror på att den gör kommunikationen väldigt enkel och beroende på vilken teknik som används kan du styra robotdammsugare även genom väggar. Detta är vad en trådlös teknik kan beväpna dig med, och tar bekvämligheten ett steg högre. Några av de bästa robotarna har fjärrkontroller som visar datum och tid samt ett rengöringsschema som är automatiskt. Programmeringsknappar görs också tillgängliga, vilket gör att du enkelt kan skapa scheman. Den trådlösa tekniken är en funktion som definitivt håller dig i kontroll. Oavsett vilken del av hemmet du befinner dig i.

Robotdammsugare med pekskärm

Det kanske inte verkar så mycket, men det här är en funktion som kan göra det enkelt att använda din robot. En pekskärm tar bort den förvirring som ofta upplevs med knappbaserade paneler. Genom att helt enkelt knacka på din maskin kan du få den i rörelse. Denna typ av skärm skapar ett intuitivt gränssnitt som matchar de moderna kraven när det gäller tid och bekvämlighet. Om du har en robot med pekskärm behöver du inte slösa bort din tid på att studera en manual för att använda enheten korrekt. Detta gör den enkel att använda, även för yngre barn.

Justerbar hastighet

Olika rengöringsbehov kräver olika rengöringshastigheter och din robot borde göra det enkelt för dig. En maskin som har mer än en rengöringshastighet är bekvämare eftersom du kan ställa in den perfekta hastigheten för ett specifikt behov. En lägre hastighet kan göra dammsugning av ett mindre rum eller moppa det grundligt eftersom hela området täcks effektivt och noggrant. Du kanske också gillar lägre hastigheter för grundlig dammsugning av dina mattor. Snabbare hastigheter, å andra sidan, kan vara bra när du bara vill ha en mycket snabb rengöring som fortfarande ger imponerande resultat. Olika golvtyper kan också kräva olika hastigheter och därmed ger den justerbara hastigheten dig möjlighet att göra ändringar efter behov.

Stor sopbehållare

En annan viktig praktisk funktion hos en robotdammsugare är en tillräckligt stor sopbehållare. En stor soptunna kommer att spara dig från det ständiga behovet av att tömma, särskilt med regelbundna rengöringsscheman. När du har en större behållare betyder det också att du kan täcka ett större område utan att oroa dig för hur mycket soptunnan kan hantera. Du har faktiskt bekvämligheten med att städa större delen av ditt hem i flera tillfällen utan att behöva tömma. Välj en enhet som har en stor skräpbehållare för mer bekvämlighet.

Boka upp våra städare för bra pris på hemstädning i Uppsala!